perjantai 4. heinäkuuta 2014

Viime päivien puuhastelut: Farkkuprojektit kierrätysvaatteista.

Jaa että mitäkö olen tehnyt viime aikoina? Ratkonut farkkuja ja sammareita osiin:

Olisi kiva päästä itse tekemiseen, mutta sitä ennen on vain kestettävä tuo nysväysvaihe, eli ratkottava käytettävät osat irti ja pedantti perfektionisti kun olen, niin nypin pinseteillä vielä langanjämätkin pois kankaasta. Lopuksi rivakkaa harjausta kahdella eri vaateharjalla niin että pöly, nöyhtä sunmuu irtoaa. Lopuksi yleensä tarkistan taskupalan saumanvarat, jos ne ovat selvästi liian leveät ja törkyiset, niin leikkaan ne samantien siistimmiksi, jotta langanpätkät ja nöyhtäkasat eivät jää killumaan.

Sammarit onkin sitten aivan oma lukunsa, niissä siistimisen vaikeusastetta nostaa huomattavasti nukka, johon takertuu kaikki. IHAN KAIKKI. Pahaa-aavistamaton purkaja ei osaakaan arvata mitä taskunpohjalta paljastuu...Nam.

Päivittelen sitten valmistuvista tekeleistä jotain, kunhan ensin saan aikaiseksi jotain julkaisukelpoista. Keskeneräinen istuintyynyn päälinen on nyt arviolta puolivälissä, sivut ja täyte puuttuu. Valitettavasti kuva on jäänyt hirveän pimeäksi, mutta toistaiseksi se on ainoa tästä projektista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti